Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Επίσχεση εργασίας στο Centro στο Αγρίνιο

Πάνω από 5 μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο γνωστό πολυκατάστημα που βρίσκεται στην αρχή του πεζόδρομου της οδού Παπαστράτου στο Αγρίνιο.
Σε επίσχεση εργασίας έχουν προχωρήσει οι υπάλληλοι του πολυκαταστήματος Centro στην Παπαστράτου και διαδηλώνουν το πρόβλημα τους, με την παρουσία τους έξω από το κατάστημα και με τοιχοκόλληση των αιτημάτων τους και ενημέρωση των πολιτών. Στο πρώτο όροφο που στεγάζεται γνωστή αλυσίδα καλλυντικών δεν υπάρχει θέμα, το οποίο απασχολεί τους εργαζομένους των υπολοίπων καταστημάτων του εμπορικού κέντρου... 
Με τους εργαζόμενους έχει ταχθεί το Εργατικό Κέντρου του Αγρινίου, αλλά και το τοπικό Σωματείο ιδιωτικών υπαλλήλων, ενώ είναι αξιοσημείωτο πως, όπως καταγγέλλουν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι, από την..... διεύθυνση του εμπορικού κέντρου, δεν τους έχει γνωστοποιηθεί επισήμως ο λόγος για τον οποίο παραμένουν απλήρωτοι και οι υπεύθυνοι δεν έχουν επιχειρήσει να συζητήσουν μαζί τους, αλλά ούτε έχουν ανταποκριθεί στις εκκλήσεις τους.
Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι, που μοιράζουν ενημερωτικό υλικό στην είσοδο, λένε πως αναμένουν την στάση των υπευθύνων ώστε να λάβουν πειστικές απαντήσεις και να πληρωθούν, διαφορετικά προτίθενται να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι σύντομα και περιεκτικά, χωρίς προσβολές και χυδαίες εκφράσεις.
Η συντακτική μας ομάδα κάνει χρήσει του κώδικα δεοντολογίας, περιφρουρώντας την τιμή και την υπόληψη κάθε πολίτης αλλά θέλει να διατηρήσει και ένα πολιτισμένο επίπεδο στο δημόσιο διάλογο και δεν θα δημοσιεύει σχόλια που δεν ανήκουν στο ύφος του ιστότοπου.
Ευχαριστούμε