Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

Δυτική Ελλάδα: Έκτακτο δελτίο έντονων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ

Για έντονα καιρικά φαινόμενα προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Ειδικότερα, από το απόγευμα στη δυτική Ελλάδα αναμένονται έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες τις επόμενες δύο ημέρες θα επηρεάσουν τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν κυρίως στις δυτικές και νότιες θαλάσσιες – παράκτιες περιοχές.

Συγκεκριμένα:

Σήμερα (19/11), τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα κυρίως στα νοτιότερα νησιά του Ιονίου, στη δυτική Ελλάδα και δυτική Πελοπόννησο. Το βράδυ και κατά την διάρκεια της νύχτας θα επηρεάσουν τη Θεσσαλία, τις Σποράδες την υπόλοιπη Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά – Εύβοια και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία.

Αύριο (20/11), τα φαινόμενα θα επεκταθούν στις Κυκλάδες, τη νότια κυρίως Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (κυρίως από τη Χίο και νοτιότερα) και τα Δωδεκάνησα. Από το απόγευμα ο καιρός θα παρουσιάσει σταδιακή ύφεση στα δυτικά Ηπειρωτικά και από το βράδυ στα νησιά του Ιονίου.

Την Τετάρτη (21/11), τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στις ανατολικές Ηπειρωτικές περιοχές, τις Κυκλάδες, τη βόρεια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα και μέσα στη νύχτα προς την Πέμπτη θα εξασθενήσουν.

http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/11/blog-post_3482.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι σύντομα και περιεκτικά, χωρίς προσβολές και χυδαίες εκφράσεις.
Η συντακτική μας ομάδα κάνει χρήσει του κώδικα δεοντολογίας, περιφρουρώντας την τιμή και την υπόληψη κάθε πολίτης αλλά θέλει να διατηρήσει και ένα πολιτισμένο επίπεδο στο δημόσιο διάλογο και δεν θα δημοσιεύει σχόλια που δεν ανήκουν στο ύφος του ιστότοπου.
Ευχαριστούμε