Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

Συμπαράσταση στους εργαζομένους της αυτοδιοίκησης και κάλεσμα για μαζική αντίδραση από τους εργαζομένους του Πανεπιστημίου Δ.Ε.

Η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας σήμερα 20/11/2012 εκτιμώντας τις πρόσφατες εξελίξεις στην εφαρμογή του Νόμου 4093/2012 σε σχέση με τις απολύσεις συναδέλφων στα εκπαιδευτικά ιδρύματα άλλα κ στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, εξουσιοδότησε το ΔΣ του Συλλόγου μας να προβεί σε συναντήσεις του Δ.Σ για την αμοιβαία ενημέρωση και το συντονισμό κοινών δράσεων:
1. Με την Διοικούσα Επιτροπή του ΠΔΕ
2. Με τα Προεδρεία των φοιτητών των τριών τμημάτων του ΠΔΕ,
3. Με τους Προέδρους των τριών τμημάτων του ΠΔΕ.
4. Με τους εκπροσώπους των εργαζομένων σε τοπικούς φορείς κ οργανισμούς που πλήττονται άμεσα με την εφαρμογή του άδικου Νόμου.
Καλούμε το σύνολο των φοιτητών και εργαζομένων να αντιδράσουν στα μέτρα και να ανατρέψουμε αυτή την βάρβαρη και καταστροφική κυβερνητική πολιτική που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην απόλυτη εξαθλίωση και την φτώχια.
ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ
Συνεχίζουμε τον αγώνα για δημόσια Δωρεάν Παιδεία και Σταθερή Εργασία.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους του Δήμου και της Περιφέρειας και των ΤΕΙ και ΑΕΙ όλης της χώρας.
Τα μέτρα δεν έχουν στόχο την βελτίωση του Δημόσιου Τομέα, αλλά τις απολύσεις (βλ. διαθεσιμότητα) που οδηγούν στην αποδυνάμωση κ συρρίκνωση του εξυπηρετώντας ιδιωτικά συμφέροντα.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ. ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.
Η Γ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι σύντομα και περιεκτικά, χωρίς προσβολές και χυδαίες εκφράσεις.
Η συντακτική μας ομάδα κάνει χρήσει του κώδικα δεοντολογίας, περιφρουρώντας την τιμή και την υπόληψη κάθε πολίτης αλλά θέλει να διατηρήσει και ένα πολιτισμένο επίπεδο στο δημόσιο διάλογο και δεν θα δημοσιεύει σχόλια που δεν ανήκουν στο ύφος του ιστότοπου.
Ευχαριστούμε