Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Νέα κινητοποίηση στο δημαρχείο Αγρινίου

Νέα κατάληψη αυτήν την ώρα στο δημαρχείο του Αγρινίου, από τους εργαζόμενους του δήμου που τίθενται σε καθεστώς διαθεσιμότητας και συνδικαλιστές. Κλιμάκωση αποφάσισαν και οι υπάλληλοι της Περιφέρειας

Οι εργαζόμενοι που στο πλαίσιο απόφασης της ΠΟΕ - ΟΤΑ πραγματοποιούν.......
στάση εργασίας από τις 11, προχώρησαν πριν από λίγο σε νέα κατάληψη του δημαρχείου και των υπηρεσιών προσωπικού, ώστε να αποτραπεί οποιαδήποτε αποστολή λίστας, αν και για το θέμα υπάρχει και ξεκάθαρη απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου.
Έκτος από τους 23 που βρίσκονται σε καθεστώς διαθεσιμότητας, στην κινητοποίηση, συμμετέχουν και άλλοι εργαζόμενοι.
Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι αυτή την ώρα, η γενική συνέλευση των εργαζομένων της Περιφέρειας, που πραγματοποιείται στο Μεσολόγγι, στο κτίριο της Π.Ε Αιτ/νίας (πρώην νομαρχία).
Οι εργαζόμενοι σύμφωνα με πληροφορίες έχουν καταλήξει σε απόφαση για συνέχιση των κινητοποιήσεων για μία ακόμη εβδομάδα,(με καταλήψεις του κτιρίου στο Μεσολόγγι, συγκεντρώσεις και άλλες μορφές αγώνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι σύντομα και περιεκτικά, χωρίς προσβολές και χυδαίες εκφράσεις.
Η συντακτική μας ομάδα κάνει χρήσει του κώδικα δεοντολογίας, περιφρουρώντας την τιμή και την υπόληψη κάθε πολίτης αλλά θέλει να διατηρήσει και ένα πολιτισμένο επίπεδο στο δημόσιο διάλογο και δεν θα δημοσιεύει σχόλια που δεν ανήκουν στο ύφος του ιστότοπου.
Ευχαριστούμε