Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Νέο αλλά είναι (αντι)μνημονιακό προεδρείο του συλλόγου δασκάλων και νηπιαγωγών Αγρινίου-Θέρμου;

Συγκροτήθηκε σε σώμα το προεδρείο του συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αγρινίου-Θέρμου μετά τις πρόσφατες εκλογές.
Η σύνθεση έχεις ως εξής : 
Πρόεδρος: Σπύρος Αδάμης (ΔΑΚΕ), Αντιπρόεδρος: Χριστοφορούλα Λιάτσου (ΕΚΠ/ΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ), Γραμματέας: Πέννυ Τριάντη (ΠΑΜΕ), Ταμίας: Γιώργος Μανδέλος, Ειδικός Γραμματέας: Πολυκρίτη Μπαλωμένου, 
Μέλη: Στέλλα Καραγιάννη, Έφη Γρηγοροπούλου, Ελένη Νικολοβγένη και Βελισαρία Κατσιπάνου.
Στο Προεδρείο μετά αυτή τη συγκρότηση συγκατοικούν (αντιπροσωπευτικά - πρόταση ΠΑΜΕ) μνημονιακές και αντιμνημονιακές συνδικαλιστικές δυνάμεις! Ύστερα στη κ. Πλατεία Αγρινίου η νέα Γραμματέας τους Συλλόγου των εκπαιδευτικών Π.Ε. ως ομιλήτρια του ΠΑΜΕ τα "χώνει" σε αυτούς που ....
τώρα συνεργάζεται. Πώς γίνεται αυτό; Μόνο το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών μπορεί να δώσει την εξήγηση. Αλήθεια σε ποιά συγκέντρωση θα συμμετέχει η νέα Γραμματέας του Συλλόγου των δασκάλων;  Μια απλή προσέγγιση στη σημερινή συγκυρία θα ήταν για την ενότητα των εκπαιδευτικών μα.. αυτό έχει χρόνια που το σέρνει το ΠΑΜΕ στα συνδικάτα ενώ πρωτοστατεί σε χωριστές συγκεντρώσεις και άλλα τινά.
Βέβαια το αξιοσημείωτο είναι τι θα γίνει τώρα ο Σύλλογος χωρίς την κυβερνώσα ΠΑΣΚ; Που να προλάβουν οι άνθρωποι, από τη μια η διεύθυνση του σχολείου τους, από την άλλη το μεταπτυχιακό άστα να πάνε Μαραθώνιος η ζωή του στελέχους της εκπαίδευσης!
Τέλος οι πληροφορίες μας λένε ότι μετά όλα αυτά θα προκύψει καινούργια συν. κίνηση στο χώρο της αριστεράς.
"Ο δασκαλάκος"  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι σύντομα και περιεκτικά, χωρίς προσβολές και χυδαίες εκφράσεις.
Η συντακτική μας ομάδα κάνει χρήσει του κώδικα δεοντολογίας, περιφρουρώντας την τιμή και την υπόληψη κάθε πολίτης αλλά θέλει να διατηρήσει και ένα πολιτισμένο επίπεδο στο δημόσιο διάλογο και δεν θα δημοσιεύει σχόλια που δεν ανήκουν στο ύφος του ιστότοπου.
Ευχαριστούμε