Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο αρχοντικό στο Αγρίνιο

Φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε εγκαταλελειμμένο αρχοντικό στην οδό Αγίων Αναργύρων στο Αγρίνιο κοντά στην παλιά αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά ξέσπασε στην αποθήκη του σπιτιού και έγινε αντιληπτή από περαστικούς οι οποίοι ειδοποίησαν την πυροσβεστική υπηρεσία. 
Με την έγκαιρη επέμβασή της, η φωτιά περιορίστηκε στο ..... εσωτερικό της αποθήκης καίγοντας κάποια παρατημένα έπιπλα ενώ αποφεύχθηκε η εξάπλωσή της στο υπόλοιπο σπίτι. 
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, το σπίτι γίνεται συχνά στέκι αγνώστων, ίσως και τοξικομανών, ενώ δεν αποκλείεται η φωτιά να προκλήθηκε από αυτούς κατά λάθος.
Η αδιαφορία της δημοτικής αρχής για το παλιό Αγρίνιο συνεχίζεται..... άξιοι άξιοι.... είστε η πλειοψηφία της αδράνειας....  

Με πληροφορίες http://www.aerasnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι σύντομα και περιεκτικά, χωρίς προσβολές και χυδαίες εκφράσεις.
Η συντακτική μας ομάδα κάνει χρήσει του κώδικα δεοντολογίας, περιφρουρώντας την τιμή και την υπόληψη κάθε πολίτης αλλά θέλει να διατηρήσει και ένα πολιτισμένο επίπεδο στο δημόσιο διάλογο και δεν θα δημοσιεύει σχόλια που δεν ανήκουν στο ύφος του ιστότοπου.
Ευχαριστούμε