Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Σαλμάς "σε 20 μέρες θα ανακοινώσω την ακριβή ημερομηνία μετεγκατάστασης του νοσοκομείου Αγρινίου και τη λειτουργία του"

Στην φάση ολοκλήρωσης όλων των εργασιών αλλά του εξοπλισμού βρίσκεται σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Μάριο Σαλμά το νέο νοσοκομείο Αγρινίου. Στις επόμενες 20 ημέρες ο κ. Σαλμάς αισιοδοξεί ότι θα είναι σε θέση πλέον να ανακοινώσει επίσημα την ημερομηνία μετεγκατάστασης και λειτουργίας. 
Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο AgrinioNet.gr ο αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς αναφέρει ότι «το νέο νοσοκομείο Αγρινίου βρίσκεται στην τελική του φάση για να ολοκληρωθούν οι εργασίες του. Έχουν παραμείνει μερικά τεχνικά έργα όπως είναι η αποχέτευση και η ύδρευση, ο κόμβος για την προσέγγιση του ....
νοσοκομείου και ο ιατρικός εξοπλισμός. 
Το κύριο πρόβλημα ήταν ο εξοπλισμός για τον οποίο είχε γίνει ένας διαγωνισμός και οι εταιρείες είχαν προσφύγει στη δικαιοσύνη και είχε δημιουργηθεί δικαστική εμπλοκή. Καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να ολοκληρωθεί το έργο του εξοπλισμού. 
Είμαι σε θέση να σας πω ότι σήμερα τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από ότι ήταν πριν από 10 ημέρες. Νομίζω ότι σε 20 μέρες θα είμαι σε θέση να ανακοινώσω την ακριβή ημερομηνία μετεγκατάστασης του νοσοκομείου και τη λειτουργία του.»
NewsPressAgrinio: Το δικό μας ρεπορτάζ από το πολιτικό του περιβάλλον του κ. Υπουργού λέει ότι "καίγεται" να κάνει τα εγκαίνια μέχρι τα Χριστούγεννα γιατί "φοβάται" εκλογές!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι σύντομα και περιεκτικά, χωρίς προσβολές και χυδαίες εκφράσεις.
Η συντακτική μας ομάδα κάνει χρήσει του κώδικα δεοντολογίας, περιφρουρώντας την τιμή και την υπόληψη κάθε πολίτης αλλά θέλει να διατηρήσει και ένα πολιτισμένο επίπεδο στο δημόσιο διάλογο και δεν θα δημοσιεύει σχόλια που δεν ανήκουν στο ύφος του ιστότοπου.
Ευχαριστούμε