Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΑΙΤΩΛΙΚΟ: Ό,τι κατέστρεψαν οι βάνδαλοι - "γύφτοι" - το αποτελείωσε η φύση (;)

Ο αέρας ...συνεργός των "γύφτων";

Ένα κτίσμα, στην περιοχή του Ντολμά (Πόρος) Αιτωλικού, βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες πλήρως κατεδαφισμένο. Να θυμηθούμε ότι πριν κάποιους μήνες, η καταστροφή του είχε αρχίσει με την επιδρομή των βανδάλων - γύφτων οι οποίοι κατέστρεψαν πόρτες παράθυρα μπάνια και το άφησαν γυμνό από τοίχους. Η σημερινή κατάληξη του κτίσματος προέκυψε ίσως από κάποιον δυνατό αέρα ή οι ίδιοι οι βάνδαλοι το ...
ισοπέδωσαν για να πάρουν και τα υπόλοιπα υλικά. Αυτό συμβαίνει την ίδια εβδομάδα που είχαμε επιδρομή κλεφτών στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αιτωλικού, όπου πολλά αντικείμενα έκαναν φτερά.

Σήμερα, ομάδα γύφτων, πίσω από το γήπεδο, με ρόπαλα, απείλησε συντοπίτες μας που διαμένουν στην περιοχή. Δυστυχώς, μετά την επίσκεψη αντιπροσωπείας για την "ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ" των γύφτων, στο λεγόμενο κοινωνικό σύνολο, άρχισαν πάλι οι απειλές και οι βανδαλισμοί. Καλόν είναι, ο Δήμος να απαγορεύσει την είσοδο αυτοκινήτων στην περιοχή του Πόρου, με φραγμό στο ύψος του Μουσείου "Βάσω Κατράκη", μέχρι να αποκατασταθεί η τάξη και να ληφθούν κάποια μέτρα.
Συνεχίζεται εδώ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι σύντομα και περιεκτικά, χωρίς προσβολές και χυδαίες εκφράσεις.
Η συντακτική μας ομάδα κάνει χρήσει του κώδικα δεοντολογίας, περιφρουρώντας την τιμή και την υπόληψη κάθε πολίτης αλλά θέλει να διατηρήσει και ένα πολιτισμένο επίπεδο στο δημόσιο διάλογο και δεν θα δημοσιεύει σχόλια που δεν ανήκουν στο ύφος του ιστότοπου.
Ευχαριστούμε