Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Διήμερο - φωτιά για την Αστυνομία στο Αγρίνιο

Η επέτειος του Πολυτεχνείου, τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής και ο αγώνας του Παναιτωλικού, αποτελούν ανοικτά μέτωπα για την τοπική Αστυνομία, που καταστρώνει επιχειρησιακά πλάνα, ώστε όλα να κυλήσουν με ασφάλεια
Από χθες ουσιαστικά, η επιφυλακή και τα μέτρα τάξης στην περιοχή του Αγρινίου, είναι ιδιαιτέρως αυξημένα και θα παραμείνουν έτσι και το Σαββατοκύριακο, με κορύφωση την Κυριακή, αφού συμπίπτουν χρονικά ο αγώνας του Παναιτωλικού με τα Γιαννιτσά στο Αγρίνιο, τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής (απέναντι από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης) και συγκέντρωση αντεξουσιαστών.
Η αστυνομία στο Αγρίνιο, έχει ήδη ζητήσει και αναμένεται να ...... λάβει ενισχύσεις ώστε να μην σημειωθούν παρατράγουδα κυρίως με την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής και πιθανές αντιδράσεις πολιτών και αντεξουσιαστών, που για το απόγευμα της Κυριακής έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στην πλατεία Δημάδη, την ίδια ώρα με τα εγκαίνια (Για σήμερα Σάββατο επίσης έχουν προγραμματισμένη συγκέντρωση στο ίδιο χώρο οι αντεξουσιαστές)
Από εκεί και πέρα, απαιτούνται και μετρά τάξης για τον αγώνα του Παναιτωλικού, που ολοκληρώνεται στις 5 το απόγευμα, ταυτόχρονα με την εκδήλωση της Χ.Α. Όπως είναι φυσιολογικό, όλες αυτές οι ταυτόχρονες δράσεις, πονοκεφαλιάζουν το τοπικό Επιτελείο, που έχει θέσει τις δυνάμεις της Α/Δ Ακαρνανίας σε επιφυλακή, μιας και ήδη μέσα από το internet, υπάρχουν εμπρηστικές δηλώσεις και εκατέρωθεν απειλές.
"Πιστεύουμε πως και με τις ενισχύσεις που θα έχουμε , δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Έχουμε ήδη καταστρώσει σχέδιο, ώστε να τηρηθεί η ασφάλεια και να μην δημιουργηθούν έκτροπα", σημειώνει αξιωματικός τη τοπικής Διεύθυνσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι σύντομα και περιεκτικά, χωρίς προσβολές και χυδαίες εκφράσεις.
Η συντακτική μας ομάδα κάνει χρήσει του κώδικα δεοντολογίας, περιφρουρώντας την τιμή και την υπόληψη κάθε πολίτης αλλά θέλει να διατηρήσει και ένα πολιτισμένο επίπεδο στο δημόσιο διάλογο και δεν θα δημοσιεύει σχόλια που δεν ανήκουν στο ύφος του ιστότοπου.
Ευχαριστούμε