Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικη Αγορά Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αγρινίου.


Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αγρινίου, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη Αγορά (Bazaar), στις 7,8 & 9 Δεκεμβρίου 2012, από τις 9:00 το πρωί  έως τις 8:00 το βράδυ.
Στην κεντρική πλατεία, κάτω από τα γραφεία μας (δίπλα από το καφέ Γκοργκόλη) θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας και να επιλέξετε αντικείμενα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε συμφέρουσες τιμές. Είδη ......
οικιακής χρήσης, διακοσμητικών, ρούχων, κοσμημάτων (φο μπιζού), χριστουγεννιάτικων δώρων, είδη ζαχαροπλαστικής, παιχνιδιών και βιβλίων, σας περιμένουν, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα μέσα από τις αγορές σας, να ενισχύσετε το έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αγρινίου.

Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας, συμπαραστάτες για ακόμη μια φορά, στις προσπάθειες που καταβάλουμε, για ενίσχυση ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων.

 Με εκτίμηση

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αγρινίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι σύντομα και περιεκτικά, χωρίς προσβολές και χυδαίες εκφράσεις.
Η συντακτική μας ομάδα κάνει χρήσει του κώδικα δεοντολογίας, περιφρουρώντας την τιμή και την υπόληψη κάθε πολίτης αλλά θέλει να διατηρήσει και ένα πολιτισμένο επίπεδο στο δημόσιο διάλογο και δεν θα δημοσιεύει σχόλια που δεν ανήκουν στο ύφος του ιστότοπου.
Ευχαριστούμε