Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012

Οι “γερόλυκοι” του τοπικού μπάσκετ ξανά στο παρκέ (φωτό)

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στο χθεσινό φιλικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ παλαιμαχων του Αγρινίου και της Θεσσαλονίκης. Ο αγώνας έγινε στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου (με ελεύθερη είσοδο), τιμώντας τη μνήμη αγρινιωτών αθλητών και παραγόντων του αθλήματος που έφυγαν από τη ζωή (Π. Λιόκαυτος, Δ. Φαρμάκης, Αν. Κονιδάρης, Γ. Μήτσου) ενώ σε συγγενικά τους πρόσωπα δόθηκαν αναμνηστικές πλακέτες.
Από την πλευρά των παλαιμάχων του Αγρινίου συμμετείχαν αθλητές της ..... δεκαετίας του ’70 και του ’80 που αγωνιστήκαν στη Γ.Ε.Αγρινιου και τον Α.Ο.Αγρινιου. Μπορεί να ηττήθηκαν από τους βετεράνους της Θεσσαλονίκης (αγωνίστηκαν γνωστά ονόματα του μπάσκετ) με σκορ 56-83 ωστόσο αυτό ήταν το τελευταίο που μετρούσε.
Με τους αγρινιώτες αγωνίστηκαν οι Καπνιάρης, Καπνιάρης Κ, Καββαδίας , Μποκόρος, Κόκκαλης,Μάμαλης, Τρατσέλος, Τσιρώνης, Σερλεμές, Πατερέκας, Σαμαρτζής, Τσουκαλάς, Θεοδωρόπουλος, Πατσατζόγλου, Γρηγορόπουλος, Ναούμης, Σταθόπουλος, Αθανασίου και Σερέτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι σύντομα και περιεκτικά, χωρίς προσβολές και χυδαίες εκφράσεις.
Η συντακτική μας ομάδα κάνει χρήσει του κώδικα δεοντολογίας, περιφρουρώντας την τιμή και την υπόληψη κάθε πολίτης αλλά θέλει να διατηρήσει και ένα πολιτισμένο επίπεδο στο δημόσιο διάλογο και δεν θα δημοσιεύει σχόλια που δεν ανήκουν στο ύφος του ιστότοπου.
Ευχαριστούμε