Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Μεσολόγγι

ΔΗΜΟΣ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ 
Ταχ Δ/νση : Ραζή Κότσικα 12 
Τ Κ 302 00 Μεσολόγγι 
Τηλ. 2631022276 
Φαξ 2631028848 
Ι.Π.Μεσολογγίου 19/11/2012 
Με μια δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Κεντρική Πλατεία Μεσολογγίου, ξεκίνησαν οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις εναντία στην οικτρή οικονομική κατάσταση του δήμου, στις ......
νέες περικοπές, στις απολύσεις και τα υπόλοιπα μέτρα που αποφασίστηκαν στο νέο μεσοπρόθεσμο. 
Στη συγκέντρωση παρέστησαν μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτη Κατσούλη και απεύθυναν χαιρετισμό, οι Δήμαρχοι Ναυπάκτου Γιάννης Μπουλές, Δωρίδας Καπεντζώνης Γιώργος, Δυτικής Αχαΐας Παναγιωτόπουλος Ανδρέας, Σπετσών Λυράκης Παναγιώτης, Σαρωνικού Φιλίππου Πέτρος, Μαρκόπουλου Μεθενίτης Σωτήρης, Ελληνικού – Αργυρούπολης Κορτζίδης Χρηστός και ο πρώην Πρόεδρος της ΓΣΕΕ κ. Ραυτόπουλος. 

Χαιρετισμό απεύθυναν επίσης οι φορείς και οι Σύλλογοι της περιοχής που ήταν και συνδιοργανωτές της συγκέντρωσης 
Κατά τον χαιρετισμό τους όλοι οι Δήμαρχοι εκτός από την συμπαράσταση τους στις κινητοποιήσεις της περιοχής του Διευρυμένου Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, ανέδειξαν την ανάγκη για συστράτευση και κοινό αγώνα απέναντι σε κάθε απόπειρα υποβάθμισης του θεσμικού ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την καταστρατήγηση του κοινωνικού χαρακτήρα της. 

Στη συγκέντρωση παρέστησαν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Βαρεμένος Γιώργος και Τριανταφύλλου Μαρία. 

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης δήλωσε ότι: «Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να δεχτούμε το ρόλο του «Φορομπήχτη» και του συνένοχου στο σκηνικό της απαξίωσης της τοπικής αυτοδιοίκησης και των τοπικών κοινωνιών που η Κεντρική Εξουσία και οι Τραπεζίτες στήνουν. Ο αγώνας θα συνεχιστεί μέχρις εσχάτων για τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις της περιοχής καθώς μόνο έτσι θα καταφέρει ο κάθε ένας δημότης να είναι αφέντης και όχι επαίτης στο τόπο του. Το Μεσολόγγι με την έμπνευση που του προσδίδουν τα ιδανικά και οι αρχές της δημοκρατίας και κοινωνικής δικαιοσύνης θα κάνει για μια ακόμη φορά την Έξοδο προς την Ελευθερία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι σύντομα και περιεκτικά, χωρίς προσβολές και χυδαίες εκφράσεις.
Η συντακτική μας ομάδα κάνει χρήσει του κώδικα δεοντολογίας, περιφρουρώντας την τιμή και την υπόληψη κάθε πολίτης αλλά θέλει να διατηρήσει και ένα πολιτισμένο επίπεδο στο δημόσιο διάλογο και δεν θα δημοσιεύει σχόλια που δεν ανήκουν στο ύφος του ιστότοπου.
Ευχαριστούμε