Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Γιάννης Βαϊνάς: «Και πολιτικός ο αγώνας κατά της Εκτροπής του Αχελώου. Συναντήσεις με τον υπουργό Περιβάλλοντος και πολιτικά κόμματα»

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Την έναρξη και πολιτικού αγώνα των φορέων της Αιτωλοακαρνανίας κατά της Εκτροπής του Αχελώου προανήγγειλε σήμερα, μιλώντας στον AeraFm 99.5, ο πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής κ. Γιάννης Βαϊνάς ενόψει της κρίσιμης συνεδρίασης του ΣτΕ στις 11 Ιανουαρίου 2013
Ο κ. Βαίνάς ανακοίνωσε ότι άμεσα θα γίνει συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και κλιματικής αλλαγής κ. Ευάγγελο Λιβιεράτο ενώ θα υπάρξει και κύκλος συναντήσεων με τις ......
ηγεσίας πολιτικών κομμάτων προκειμένου να παρουσιαστούν τα επιχειρήματα (νομικά και τεχνικά) της Αιτωλοακαρνανίας. 
Ακόμη ο κ. Βαϊνάς εξέφρασε την ανησυχία του για το γεγονός ότι η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να προχωρήσει το έργο και μέσω των εθνικών σχεδίων διαχείρισης υδατικών διαμερισμάτων. Όπως ανέφερε τα σχέδια αυτά της Θεσσαλίας και της Δυτικής Ελλάδας τα συνέταξαν ορισμένοι επιστήμονες οι οποίοι ήταν και οι συντάκτες των μελετών που έγιναν για να υποστηριχθεί η αναγκαιότητα υλοποίησης του έργου της Εκτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι σύντομα και περιεκτικά, χωρίς προσβολές και χυδαίες εκφράσεις.
Η συντακτική μας ομάδα κάνει χρήσει του κώδικα δεοντολογίας, περιφρουρώντας την τιμή και την υπόληψη κάθε πολίτης αλλά θέλει να διατηρήσει και ένα πολιτισμένο επίπεδο στο δημόσιο διάλογο και δεν θα δημοσιεύει σχόλια που δεν ανήκουν στο ύφος του ιστότοπου.
Ευχαριστούμε