Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

Δήλωση του Υποψήφιου Βουλευτή Αχαΐας Γιώργου Αγγελόπουλου

Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας για την Περιφερειακή Ανάπτυξη και την Επιχειρηματικότητα, Γιώργος Αγγελόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση για την απόφασή του να είναι υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών:
«Φίλες και Φίλοι,
από το μετερίζι της Νομαρχιακής και της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, όπου εσείς αποφασίσατε να βρίσκομαι όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε αγωνιστεί μαζί για όλα τα μικρά και τα μεγάλα θέματα του τόπου μας.
Σε όλη την πορεία μου στα κοινά, που βασίζεται στη δική σας εμπιστοσύνη, υπηρέτησα με αυταπάρνηση το συμφέρον της περιοχής μας, με γνώμονα το κοινό καλό και το σεβασμό στις  διαχρονικές αξίες της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.
Στον δύσκολο αγώνα που δίνει σήμερα η πατρίδα μας για την ανόρθωση της, αποφάσισα να συστρατευθώ στο πλευρό του Γιώργου Παπανδρέου.
Στις 25 Ιανουαρίου 2015 θα είμαι υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας με το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών.
Με εφόδια την μακρόχρονη πολιτική πορεία μου, το έργο μου από θέσεις ευθύνης στην Αυτοδιοίκηση, και τη βαθιά γνώση για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας, κάνω ένα νέο ξεΚΙΝΗΜΑ και ζητώ ακόμη μία φορά να με εμπιστευτείτε και να με τιμήσετε με την ψήφο σας, ώστε να αποκτήσει η Αχαΐα μια ισχυρή φωνή στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Πάμε Μαζί, Μπροστά, με τις αξίες που μας ενώνουν.».

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας
με το ΚΙΝΗΜΑ Δημοκρατών Σοσιαλιστών
Web : www.gaggelopoulos.gr
Email : info@gaggelopoulos.gr
Facebook : www.facebook.com/GAggelopoulos.gr
Twitter : www.twitter.com/G_Aggelopoulos
Google+ : www.google.com/+GAggelopoulosGr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι σύντομα και περιεκτικά, χωρίς προσβολές και χυδαίες εκφράσεις.
Η συντακτική μας ομάδα κάνει χρήσει του κώδικα δεοντολογίας, περιφρουρώντας την τιμή και την υπόληψη κάθε πολίτης αλλά θέλει να διατηρήσει και ένα πολιτισμένο επίπεδο στο δημόσιο διάλογο και δεν θα δημοσιεύει σχόλια που δεν ανήκουν στο ύφος του ιστότοπου.
Ευχαριστούμε