Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Ο Τέρενς Κουίκ στο Αγρίνιο

O βουλευτής Επικράτειας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Τέρενς Κουίκ παραχώρησε απόψε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα του Αγρινίου, μετά από επίσκεψή του στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας. 
Ο κ. Κουίκ, ο οποίος έχει αναλάβει τον Νομό κοινοβουλευτικά εκ μέρους του κόμματος, ήρθε σε επαφή με τους φορείς της περιοχής για να ενημερωθεί πάνω στα.... τοπικά προβλήματα. Η πρώτα επίσκεψη έγινε στο Μεσολόγγι όπου, όπως χαρακτηριστικά σχολίασε ο κ. Κουίκ, από Ιερά Πόλη μετατρέπεται σε νεκρή πόλη… « Αποστερούν από τις δημόσιες υπηρεσίες το διοικητικό κέντρο του νομού. Η αστυνομική διεύθυνση είναι σε κτήριο που προσβάλλει την ίδια τη λειτουργία του σώματος. Ούτε σε τριτοκοσμική χώρα δεν θα δει κανείς αυτό που συμβαίνει εκεί, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους πάνω σε κούτες…» είπε ο ίδιος μιλώντας παράλληλα για βελτιώσεις που μπορούν και που πρέπει να γίνουν σε ένα νομό που έχει τόσα να επιδείξει, φέρνοντας ως παράδειγμα το λιμάνι του Αστακού. Ο ίδιος μάλιστα αυτοχαρακτηρίστηκε «9ος βουλευτής του Νομού», θέλοντας να τονίσει την από δω και έπειτα ενασχόλησή του με τα τοπικά θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι σύντομα και περιεκτικά, χωρίς προσβολές και χυδαίες εκφράσεις.
Η συντακτική μας ομάδα κάνει χρήσει του κώδικα δεοντολογίας, περιφρουρώντας την τιμή και την υπόληψη κάθε πολίτης αλλά θέλει να διατηρήσει και ένα πολιτισμένο επίπεδο στο δημόσιο διάλογο και δεν θα δημοσιεύει σχόλια που δεν ανήκουν στο ύφος του ιστότοπου.
Ευχαριστούμε