Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2012

ΑΘΗΝΑ: Η Αιτωλ/νία στο φετινό Money Show


Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση πραγματοποιήθηκε στις 21 & 22 Δεκεμβρίου το πολυσυνέδριο MONEY SHOW στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ HILTON, με ειδικό αφιέρωμα στην Αιτωλοακαρνανία
Συμμετείχαν στο εκθεσιακό κομμάτι περισσότερες απο 10 εταιρίες που είχαν την δυνατότητα να εκθέσουν προϊόντα και υπηρεσίες ενώ τους δόθηκε η ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με επιχειρηματίες αλλά και εκπροσώπους πρεσβειών με αναζήτηση πιθανών συνεργασιών.
Παράλληλα σημαντικό ήταν και το συνεδριακό κομμάτι με τις εξής ημερίδες: .....

ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ: ΠΑΡΕΛΘΟΝ-ΠΑΡΟΝ-ΜΕΛΛΟΝ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΕΛΙΑΣ
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σε όλες τις εκδηλώσεις εξετάστηκαν οι προοπτικές της περιοχής αλλά και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει για περαιτέρω ανάπτυξη. Γεγονός είναι ότι όλοι μίλησαν για έναν νομό που έχει μείνει πίσω και χρειάζεται νέα στρατηγική και ανάπτυξη πολιτικών που θα την οδηγήσουν στα επιθυμητά επίπεδα ανάπτυξης.
Χαρακτηριστικό είναι ότι η εταιρία έρευνας των διοργανωτών του MONEY SHOW ανέδειξε σε δείγμα 12.000 επισκεπτών ότι το 75% επέλεξε να ασχοληθεί περισσότερη ώρα στα περίπτερα των παραγωγών της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και να δηλώσει ότι οι συμμετοχές αυτές ήταν οι πιο ενδιαφέρουσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι σύντομα και περιεκτικά, χωρίς προσβολές και χυδαίες εκφράσεις.
Η συντακτική μας ομάδα κάνει χρήσει του κώδικα δεοντολογίας, περιφρουρώντας την τιμή και την υπόληψη κάθε πολίτης αλλά θέλει να διατηρήσει και ένα πολιτισμένο επίπεδο στο δημόσιο διάλογο και δεν θα δημοσιεύει σχόλια που δεν ανήκουν στο ύφος του ιστότοπου.
Ευχαριστούμε